top of page
vZbF-TEJ_200x200.jpeg

Hey there!

Wij fotograferen de liefde! Zo simpel is het :)

Wij zijn Lianne Snoek en Geoffrey Borny, getrouwd in februari ‘24, en wij vinden het maar al te leuk dat we dit samen kunnen doen! Al sinds 2015 mag ik (Lianne) mij officieel fotograaf noemen onder de bedrijfsnaam ‘Lianne Snoek Fotografie. Dat is inmiddels al meer dan 9 jaar geleden. De tijd vliegt. In februari 2020 ben ik afgestudeerd HBO Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie aan de Fotovakschool in Amsterdam. 

 

Sinds 2022 is Geoffrey samen met mij in het bedrijf gestapt en meegegaan als second shooter en/of als videograaf. Inmiddels hebben we samen als team meer dan 40 bruiloften vastgelegd. Nu kunnen we dit dus samen doen als partners! 2 zien meer als 1! 

Vanaf 2024 zijn wij samen verder gegaan onder de bedrijfsnaam

'BORN TO CAPTURE.' met een knipoog naar onze achternaam 'Borny' ;)

 

Wij houden van de liefde vieren!

Wij vinden het geweldig om je trouwdag te kunnen vastleggen terwijl deze aan de gang is, momenten vangen en de tijd even stil te laten staan - alle kleine details, het zenuwachtige moment als je klaar bent, het moment dat je elkaar voor het eerst ziet, de eerste blikken van de gasten als ze je zien trouwen met de liefde van je leven, pure vreugde!

PUBLISHED ON

vZbF-TEJ_200x200.jpeg
zoom-og-image.png
INSTA-borntocapture-1_edited.jpg
INSTA-borntocapture-4.jpg
HOW_QUALITY_LABEL_2024.png

BORN TO CAPTURE is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel,

dat de beste en meest betrouwbare Huwelijksleveranciers groepeert in Belgie.

Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com.

bottom of page