top of page

Wedding | Wouter & Hennie


Trouwseizoen is begonnen! En dat merk je.. lekker druk..

Maar.... 30 april trouwden Wouter & Hennie! We hadden ons al helemaal voorbereid op niet al te best weer maar vanaf half 10, toen we de jurk aandeden, scheen de zon door het raam naar binnen bij Hennie en die is niet meer gestopt met schijnen! Wat hadden we een prachtig weertje erbij met een super spontaan stel. Wat wil je nog meer? Tijdens de loveshoot 2 jaar geleden, & dit jaar voor de trouwkaart nog een minishoot, & tijdens ons trouwgesprek heb ik Wouter & Hennie al helemaal leren kennen. De hele dag verliep lekker 'eigen' en dat merk je in de foto's! Hennie wist goed wat ze wou van tevoren en is dol op Pinterest! .. ik ook ;) Ze waren zooo blij met het boek en dat doet je toch wel erg goed na zo'n gave dag en een hoop werk.

Hennie & Wouter.. Ik wens jullie veel geluk samen! Hieronder zijn wat foto's van de dag te bewonderen.

Reportage in het Waterloopbos..

Wauw! Wat had Hennie een prachtig boeket!

Veel geluk samen..

bottom of page