top of page

Trouwen | Christian & Marielle


Op 28 mei was de dag van Christian & Marielle. Tijdens het gesprek vooraf met Marielle was het al erg gezellig en het was ook super handig dat Marielle precies wist waar ze deze dag haar foto's wou maken. Marielle maakt zelf ook graag foto's en had al allerlei plekjes bekeken en waar het het mooist in bloei zou staan in de mei-periode. We waren allebei super enthousiast geworden, begrepen elkaar helemaal en ik kon niet wachten op hun dag! ;)

Toen de dag was aangebroken was het weer echt perfect, windstil en lichtbewolkt. We hebben gelukkig alle locaties gehad en het was dan ook hele mooie dag en een super bruidspaar om te fotograferen. Marielle en Christian hadden lekker veel tijd vrij gemaakt op hun dag speciaal voor de foto's en het ging daarom lekker ontspannen!

Ze waren zo superblij met het album, de reactie kon bijna niet beter!

Hieronder zijn een paar foto's te zien van de trouwdag:

En de reportage..

bottom of page