top of page

Trouwen | Niels & Sije


15 juli 2016, de trouwdag van Niels & Sije. Ik ken Sije al van jongs af aan dus zijn dit soort trouwerijen toch wel extra leuk om te fotograferen :) Niels & Sije zijn op maandag al op het gemeentehuis getrouwd en toen hadden we op de dag zelf lekker veel tijd. Na het ophalen hebben we de reportage op Urk gedaan en na een lekkere lunch in de Boet volgde de mooie kerkdienst waar ik ook foto's mocht maken. Als afsluiter hielden ze een BBQ in de kaap met alle vrienden en familie! Een top dag! Deze dag was de themakleur veel blauw en dit kwam terug in het pak van Niels, de bloemen en de trouwkaart, die bovendien gemaakt is door Pieter Brouwer, broertje van de bruid. Niels & Sije, dankjewel voor het vertrouwen en dat ik jullie foto's mocht maken. Veel geluk samen!

bottom of page