top of page

Touch of pink | Gerrit & Loes


Inmiddels is het alweer december en werd het nodig tijd dat ik weer een blog ging maken. Er zijn nog zoveel leuke bruidsparen die ik met jullie wil delen! Maar deze stond toch wel bovenaan mijn lijstje. Op 23 september was de grote dag van Gerrit van Veen & Loes Cretier. De meeste die Loes kennen weten dat zij helemaal gek is op roze en dit kon natuurlijk niet ontbreken op de grote dag. Van een vrijgezellenfuif door een roze bril tot zelfgemaakte jurkjes voor de bruidsmeisjes.. Aan alles was gedacht!

Deze dag was voor mij als fotograaf super fijn omdat Loes aan alles had gedacht en alles was tip top verzorgd. Het roze kwam bijna in alles terug waardoor het zo'n leuk geheel werd. De foto's zijn een paar weken terug afgeleverd, in natuurlijk: Een roze album! Waar ze heel blij mee waren.

Gerrit & Loes, bedankt voor het vertrouwen en voor deze super gave dag!

Fotografie: Lianne Snoek Trouwjurk: Bruidsmode Visser http://www.bruidsmodevisser.nl Trouwkaart: Tineke van Veen https://www.facebook.com/tineke.vanveen Aankleding & planning: Pret a Pie http://pretapie.nl Fotolocatie: Landgoed Oldruitenborgh http://www.oldruitenborgh.nl

bottom of page