top of page

Klaas & Ente | 30 April 2019, Kos island, Greece


Het was wel heel moeilijk om een selectie te maken van deze bruiloft.. Maar wat was dit een gave week! En wat was ik blij dat Klaas & Ente mij hadden gevraagd om hun bruiloft in het buitenland vast te leggen; een droom die uit kwam! Dinsdag 30 April brak de dag aan van Klaas & Ente. Het was prachtig weer (maar gelukkig niet té warm) en echt sprookjesachtig mooi. Van de ceremonie buiten, tot de lange gedekte tafels en de first look onder de bloemenboog.. Maar het hoogtepunt was de fotoshoot 's avonds! Wat hadden we prachtig gouden licht.. We konden niet stoppen met foto's maken! Ik kan er wel uren over schrijven ;) Maar check hieronder de highlights van deze destination wedding op Kos!

Gaan jullie ook trouwen in het buitenland? Neem contact op voor de mogelijkheden en een prijs op maat.

Fotograaf: Lianne Snoek Fotografie

Hair & Makeup: Blushing Bride Videograaf: Dronimo Productions Jurk: De Bruidstuin Elburg (Jarice Style) Locatie: Astir Odysseus Hotel, Kos

Hieronder natuurlijk ook de video:

bottom of page