top of page

Jeremy & Diantha | IJsselhotel Deventer


Op 27 mei was de mooie dag van Jeremy en Diantha! Ik begon 's ochtends in het IJsselhotel in Deventer waar de bruid de nacht ervoor had geslapen. In de loop van de dag zouden alle gasten arriveren en om 13:00 was de ceremonie waar Jeremy Diantha voor het eerst zou zien! Het klaarmaken begon bij beide heerlijk relaxed op een mooie hotelkamer en ik kon mooi heen en weer lopen van de bruid naar de bruidegom, heerlijk toch?

Om 13:00 stond er een prachtige ceremonie opgesteld met als backdrop het oude centrum van Deventer! Mooier kon gewoon niet! Na de ceremonie lekker proosten met alle daggasten en aansluitend een uitgebreide lunch en wat groepsfoto's. We konden na de lunch oversteken met het pondje naar het centrum van Deventer waar we een gezellige 'wandeling' hebben gemaakt en natuurlijk mooie foto's hebben gemaakt in het oude centrum. Overal superfotogenieke hoekjes, straatjes en muurtjes.. Dus ik kon niet stoppen met fotograferen!

Toen we terugkwamen stond er alweer een uitgebreid diner op ons te wachten, en na het diner konden we nog hele mooie plaatjes schieten tijdens het golden hour: mijn favoriete tijdstip!

Het feest werd goed ingeluid met een fles champagne en heerlijke taart waarna alle gasten in het IJsselhotel konden blijven slapen. Jemery en Diantha: bedankt dat ik onderdeel mocht zijn van deze supermooie relaxte dag! Geniet van de onderstaande highlights van deze dag.

bottom of page