top of page

Styled shoot | Cactus Oase Ruurlo


Hier eindelijk weer een blog van mijn kant. En met deze blog krijgen jullie hopelijk net als ik heel veel zin in het voorjaar!

Het plan begon allemaal samen met Hennie (van http://www.beyoutiful-bloemen.nl). We kwamen op het geweldige idee om een 'styled loveshoot' te doen. Een uurtje overleg met Hennie was genoeg.. we hadden al precies een beeld van wat we wilden! :) Ik wou altijd nog eens héél graag foto's maken op een top locatie in Ruurlo 'de Cactus Oase'. (https://www.cactusoase.nl) Toen besloten we dat we ons moodboard en het kleurenthema op deze locatie zouden aanpassen. Hennie maakte een super mooi boeket gevuld met kleurrijke bloemen en waterplantjes tussendoor. In het grote boeket zat zelfs een echte cactus!

Via Facebook hadden we wat reacties gehad van leveranciers die ook mee wilden doen. Zo verzorgde 'Juwelier Kaptijn' (https://www.kaptijnonline.nl) de mooie sieraden en Ankie (instagram: @lab_1823) de bijpassende kaarten. Bij de kaarten leverde ze een zachtroze envelop en zelfs een bijpassende menukaart + naamkaartjes voor onze kleine gestylde tafel.

We hadden een oproepje voor modellen geplaatst op Facebook en Roeliene en Jan waren gelukkig heel enthousiast! Met een prachtige jurk (https://nelly.com/nl/) die helemaal meekleurde bij de planten en het haar en de visagie door Annebou (via Hairline http://www.janitashairline.nl) werd het plaatje compleet. Geniet hieronder van de gemaakte beelden!

Fotografie: Lianne Snoek www.liannesnoek.nl // Bloemen: www.beyoutiful-bloemen.nl // Haar + visagie: Annebou de Boer: www.janitashairline.nl // Jurk: www.nelly.com // Sieraden: Kaptijn Juweliers www.kaptijnonline.nl // Kaarten: Ankie Jacobs @lab_1823

Comments


bottom of page