top of page

Tim & Bianne | 31 augustus 2018


Wat een prachtige dag om te fotograferen, weet haast niet waar ik moet beginnen ;) De bruiloft van Tim en Bianne afgelopen 31 augustus.. Een persoonlijke bruiloft vol eucalyptus, veel bos en alles buiten.. heerlijk! Echt een bruiloft naar mijn hart.. Van de superleuke kaarten waar Tim & Bianne op geïllustreerd waren, naar een ceremonie tussen de schapen midden op de Veluwe. Niet te vergeten de sprookjesachtige looproute door het bos naar de avondlocatie en de geweldige styling door team @vintvier. De geweldige taart en bij het avondzonnetje alle gasten aan een lange tafel dineren.. the perfect ending of a perfect day! Bedankt Tim & Bianne dat ik onderdeel mocht zijn van jullie prachtige dag. Ik voelde me helemaal thuis!

Het bruidspaar: "Wauw wat zijn wij blij met jou! Je was echt overal waar je maar kon zijn en toch was je onzichtbaar. We voelden ons super op ons gemak, je bent heel relaxed en het was zo gezellig! De tijd vloog gewoon om!"

Bruidspaar: Tim en Bianne Fotograaf: Lianne Snoek Fotografie www.liannesnoek.nl Second shooter: Melanie Fotografie Locatie ceremonie: Schaapskooi Ermelo www.schapedrift.nl/schaapskooi/ Locatie avond: Landgoed Schovenhorst, Putten www.schovenhorst.nl/ Styling: Vint & Fier https://www.instagram.com/vintvier/

コメント


bottom of page