top of page

Wedding | Jan Hendrik & Jennifer


Yay, weer een blog van mijn kant nu we aan het einde zijn gekomen van de drukke maand september! Allereerst deze september bruiloft: Op de 8e was het zo ver, de trouwdag van dit mooie koppel! Tijdens het gesprek van tevoren met bruid Jennifer hadden we zoveel leuke ideetjes over de reportage en de locatie, we waren het allebei eens: lekker losjes, een wapperende jurk, spontaan en dit allemaal op de zandverstuiving in Doornspijk.. No matter the weather, we gingen ervoor ;) Naarmate de dag naderde waren de weersvoorspellingen niet al te best: op 8 september zou het in (bijna) het hele land gaan regenen! OH NO..

Op de dag zelf was ik dan ook constant buienalarm aan het checken wanneer het ook maar een momentje droog zou zijn.. Zo is uiteindelijk de first look last minute 10 minuten eerder gedaan omdat het toen net een momentje droog was. Na het ophaalmoment besloten we het erop te wagen en zijn naar Doornspijk gereden. Dit was het helemaal waard! Met af en toe een klein buitje zijn we op blote voeten de reportage gaan doen in het zand.. En wat was het heerlijk & ontspannen! De grijze lucht en de harde wind zorgde voor de mooiste contrasten en een wapperende jurk (waarop we zo hadden gehoopt). Zo blij als een kind reden we terug naar huis en in de auto hebben we nog enthousiast nagepraat.

De ceremonie vond plaats in Museum 't Oude Raadhuis en daarna is het bruidspaar met de beide gezinnen lekker gaan eten in restaurant de Boet. Toen het bruidspaar na de ceremonie naar buiten liep hadden we nog net een droog momentje voor de familiefoto's, wat een geluk ;).

De ontspannen sfeer, het koppel, (en wauw!! die jurk!) alles klopte.. Jan Hendrik & Jennifer, bedankt dat ik jullie dag mocht vastleggen. Geniet hieronder van de foto's.

Kleine note: Ik ben een beetje aan het experimenteren met een wat donkerdere bewerking en meer contrast in mijn foto's.. Het was er een perfecte donkere dag voor en Jennifer vond de kleuren op deze manier prachtig dat we het eens waren dat dit er erg goed uit ziet! Ik hoor natuurlijk graag wat jullie er van vinden in de reacties :)

Bruidspaar: Jan Hendrik & Jennifer Fotografie: Lianne Snoek Fotografie Haar: Nichtje van de bruid Margriet Pasterkamp (Klein Knip) Bruidsjurk: La Bella Blanca (Zwolle)

Comments


bottom of page