top of page

Trouwen | Albert & Laurie


Een zomerse dag op 2 juli 2016, de trouwdag van Albert & Laurie. Deze dag verliep lekker 'eigen' omdat ik Laurie en haar familie goed ken en dat merk je ook tijdens het foto's maken. Deze dag was over alles nagedacht en was net even anders als anders. Albert & Laurie waren op maandag al getrouwd en het idee was dat ze elkaar voor het eerst zouden zien in de kerkdienst als Laurie naar voren werd gebracht door haar vader. Prachtig idee! Op de ochtend hadden we dus geen ophaalmoment maar begon de dag om 11 uur een mooie kerkdienst. Na de kerkdienst hebben we de reportage gedaan en daarna zijn we vertrokken naar Netl in Kraggenburg. Hier hadden ze een gezellige BBQ voor familie en vrienden waar ik ook sfeerfoto's mocht maken. Na de BBQ nog de familiefoto's en daarna tijd voor de receptie en het feest op Urk in de Koningshof. Al met al een super relaxte dag met veel vrienden en familie om ze heen, precies zoals ze het voor ogen hadden. Geniet van de foto's van dit leuke koppel ;) De trouwkaart is gemaakt door het GBU en de foto's op het kaartje door mij.

bottom of page