top of page

VRAGEN

Heb jij zelf ook ideeën over de aankleding van onze bruiloft?

Jazeker! Tijdens het kennismakingsgesprek weten veel stellen niet waar ze moeten beginnen met styling en kleurthema's. Ik denk graag met jullie mee en kan jullie helpen en tips geven!

Kunnen we jouw boeken voor reportages door heel Nederland?

Ja dit kan! Ik reken wel een reiskosten vergoeding vanaf mijn woonplaats. De eerste 10 km is gratis, daarna is het 0,35 cent per kilometer. Ik kom graag naar jullie toe!

Met welke camera en lenzen fotografeer je?

Ik fotograaf met twee camera's, dit werkt voor mij het veiligst en ze gaan ook altijd beide mee tijdens een sessie. Ik werk met een Canon 5D Mark III en een Canon 6D als backup camera. De lens die ik het meest gebruik is de 24-70 mm 2.8. Ook bezit ik de 85 mm 1.8 en de 70-200 2.8.

Wat kan ik het beste aantrekken tijdens een fotoshoot?

Geen zorgen, een wit t-shirt hoeft echt niet perse tijdens een fotoshoot! Lichte pastel tinten doen het goed, probeer als groep of koppel op elkaar aan te sluiten in een kleurenschema van 2 kleuren. Draag geen felle kleding! Hierdoor zul je ook niet de zachte frisse beelden krijgen die je graag zou willen zien.

Regel je zelf props (accessoires) voor tijdens de sessies?

Ik denk graag met jullie mee over leuke spulletjes tijdens jullie fotoshoot, maar deze moeten jullie zelf bestellen en meenemen. Zo krijg je niet op alle fotoshoot dezelfde spullen te zien. 

Verzin jij de fotolocaties voor onze trouwdag?

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we samen aan de hand van de hoeveelheid tijd die beschikbaar is, de fotolocaties. Ik weet veel mooie plekjes en kan jullie ver op weg helpen met locaties in de buurt, dit geldt voor bruiloften in Flevoland en omgeving.

 

Mocht ik van ver komen om jullie bruiloft te fotograferen, is het handig om ook zelf te oriënteren. Geen zorgen, een fotolocatie vinden is makkelijker dan gedacht! Zoek naar iets in de buurt, niet te ver rijden en neem lekker de tijd. Misschien een plek die emotionele waarde voor jullie heeft? Hebben jullie samen een favoriete plek in de buurt? Ga voor 2 locaties tijdens jullie shoot maar ook niet meer.. Dit voorkomt haasten. 

Groene omgeving, een mooi veld en hoge bomen doen het altijd goed! Zorg voor plekken met zon en schaduw. Misschien hebben jullie ook tijd voor een shoot tijdens golden hour?

(zonsondergang)

bottom of page