top of page

Styled wedding shoot || Vintage bohemian


Wat ben ik mega trots en blij met dit resultaat! En natuurlijk heel blij dat ik eindelijk een blog met jullie mag delen over deze gestylde wedding shoot. Het begon allemaal in November toen ik bij Joke van Veen (www.fotojokevanveen.nl) thuis was om wat opdrachten door te nemen toen Joke op het geniale idee kwam om zelf een gestylde trouwdag op te zetten. We zagen dit allebei wel eens langskomen op Pinterest, dus waarom zouden we dit zelf niet proberen! We begonnen met het maken van moodboards en we hebben gekozen voor de stijl: vintage, bohemien. Joke & ik hebben allebei veel bruiloften gefotografeerd maar deze keer konden we helemaal onze eigen stijl en ideetjes samen binden tot één gave shoot. Door het moodboard kregen we een duidelijke stijl.

Wat houdt nou eigenlijk zo'n gestylde wedding shoot in? Deze vraag kregen we veel te horen van mensen in onze omgeving. Het is een fotoshoot waarin allemaal verschillende personen hun bijdrage doen en portfolio werk kunnen maken. Iedereen houdt één bepaalde stijl aan en mogen laten zien wat ze in huis hebben. Deze foto's worden dan gebruikt voor deze bedrijven als promotiemateriaal. Toekomstige bruidsparen uit de omgeving kunnen dit weer gebruiken ter inspiratie voor hun dag. Joke en ik gingen met ons plan op zoek naar leveranciers die mee wilden doen. We hadden bedrijven nodig voor een jurk, bloemen, nagels, make-up noem maar op! We kregen zoveel positieve reacties, het werd steeds leuker. Nadat we een team hadden samengesteld konden we op zoek gaan naar modellen. Door middel van een oproep op Facebook hadden we Geert & Alice gekozen.

De dag kwam steeds dichterbij en het was toch best wel spannend of alles zou lukken en bij elkaar zou passen. Toen we alle resultaten eenmaal zagen was het echt een prachtig plaatje! Het was gewoon een echte trouwdag! Na een lekker ontbijtje met z'n allen reden we naar Amsterdam waar het bruidspaar veel bekijks had en veel gefeliciteerd werd. Best grappig! Joke en ik namen om en om de leiding tijdens het poseren van Geert & Alice. Zo konden wij allebei in onze eigen stijl werken en steeds vanuit een andere hoek fotograferen. We hebben allebei mooi portfolio werk kunnen maken en de samenwerking verliep erg goed tussen mij en Joke. Toen de reacties van ons team ook nog lovend waren was de dag helemaal geslaagd! Het was een superfijn team om mee samen te werken en hieronder zijn de foto's van de shoot te zien. En.. Jullie weten wie je moet benaderen om jullie trouwdag compleet te maken ;)

Reactie van Geert & Alice: Wij vonden het superleuk om aan dit project mee te werken.. Om zo te laten zien wat Urk te bieden heeft. Alles wat tot in de puntjes geregeld! Het gevoel alsof we echt gingen trouwen was wel gek hoor haha. Jurken passen, nagels en echte trouwkaarten. Zo konden we wel vast oefenen ;) Het resultaat is zo gaaf, wat een creativiteit, alles paste zo mooi bij elkaar. Wij vonden het dan ook heel fijn om samen met Joke & Lianne te werken. 2 fotografen, maar het voelde heel relaxt alsof ze altijd al samenwerkten. Ieder deed lekker z'n ding en uit elke hoek werden er foto's gemaakt. Zo heb je dus ook veel meer mogelijkheden als je 2 fotografen hebt. Wij voelden ons erg op ons gemak bij deze twee.

Gestylde wedding shoot: Fotografie: Lianne Snoek Fotografie www.liannesnoek.nl en second shooter Joke van Veen www.fotojokevanveen.nl

Jurk & bruidsschoenen: Bruidsmode Visser - Enzoani

Trouwpak: Jeksiz (Bretels & strik is privé eigendom)

Bloemen & accesoires: Extra Verte

Makeup: Dineke Post - van Veen

Haar: Alice Kapitein Hairstyling

Trouwkaarten: Dianne Wakker

Sieraden: Quickjewels

Schoenen bruidegom: Pico Bello

Nagels: Hanna's Nagelstudio

bottom of page