top of page

Wedding | Pieter & Mariëlle


Op 7-10-17 was het, wat het weer betreft, een koude herfstachtige dag. Maar daar hebben we tijdens de dag van dit verliefde koppel helemaal niks van gemerkt, een dag vol warmte en liefde!

Maar.. Wat doe je als vrienden trouwen? Ik wou heel graag fotograferen natuurlijk maar net als de vorige keer kon ik echt geen second shooter missen in dit soort gevallen. Ik vroeg Petra Kaptijn of die mee wou tijdens de reportage en de ceremonie/familiefoto's en de kerkdienst wou fotograferen. Gelukkig wou ze me helpen en was ze net zo enthousiast als mij! Het eindresultaat is dan ook een hele gave mix geworden van romantisch en stoer. Vorige week mocht ik ze blij maken met hun trouwalbum dus was het nu tijd voor een blogpost.

Naarmate de dag naderde zag het weer er niet al te best uit. We zochten we naar een industriële binnenlocatie die nog niet veel was gespot, we wilden wel echt iets unieks! Na veel googelen kwamen we gelukkig uit bij dit kerkje in Bolsward en we konden hier ook terecht. Het dak van de kerk bestond volledig uit glas waar je natuurlijk super gelukkig van wordt als fotograaf! Onbeperkt daglicht, afgebrokkelde muren de kleuren van de kerk die matchen bij de bruidsjurk.. Het kon niet beter! De gaafste locatie waar ik ooit ben geweest en dat vonden Tineke en Petra ook.

Geniet hieronder van deze trouwdag met een touch of blue, mijn deel van de reportage en een paar foto's van de avond met een awesome 'naked cake', enjoy!

En vergeet natuurlijk niet de highlights te bekijken van deze trouwdag gefilmd door Tineke van Veen:

Bruidspaar: Pieter Post & Mariëlle van den Berg

Fotografie: Lianne Snoek Fotografie

Second shooter: Petra Kaptijn http://petrakaptijn.nl

Videograaf: Tineke van Veen https://www.facebook.com/bytinekevv/ Make-up: Albertine Visser http://www.muahaarstylistalbertine.nl/ Haar: Lisa van Dun

Bruidsjurk: De Bruidstuin Elburg www.debruidstuin.nl/

Trouwpak: Suits & Ties Hardenberg https://suitsandties.nl

Bloemen: Beyoutiful Bloemen http://www.beyoutiful-bloemen.nl

Taart: Mariska Post (zus van de bruidegom)

Comments


bottom of page